Om meg | Mamma på Facebook | Pappa For Andre Gang

Oppturer

Oppturer... Ja, de finnes! Det har gått over 4 uker siden egguthentingen. De to første ukene har kroppen kjent altfor godt på hva overstimulering betyr. Jeg fikk hverken lov eller hadde mulighet til fysisk aktivitet, slik jeg er vant til. Men etter noen uker med blodfortynnende sprøyter, mange mange liter vann jeg var nødt til å drikke hver dag og ekstremt rolig hverdag jeg måtte servere meg selv, er endelig kroppen min klar til helt vanlig trening. Jippi! 

  

Utfordringen er at formen har naturligvis nok blitt verre... Men motet er der! Det finnes ingen annen måte å få god kondisjon enn å faktisk trene. Målrettet trening henger fast sammen med lyst, og lyst er det heldigvis nok av! Så hva gjør jeg? De to siste ukene var planen min å få en regelmessighet i kalenderen i forhold til trening, uten urealistiske mål. Derfor var satsinga fokusert rundt hjemmetrening som fungerte utmerket. Nettet er fult av flotte programmer - du velger hva du vil gjøre, hva slags trening du vil ha, hvilken kroppsdel du vil trene, og du finner det uten problemer. Jeg selv er stor fan av polske Ewa Chodakowska. Hun er Polens største fitnesspersonlighet og motivator. Og ærlig talt, du trenger ikke å forstå noe særlig av språket for å kunne følge med! Mange av hennes programmer ligger gratis på nettet. Herlig!

Transformasjoner til mange mange kvinner som trener og spiser med henne publiserer hun på sin Instagram-konto og det er vanskelig ikke å være imponert! Fornuftig og rasjonell spiseplan er ikke heller vanskelig å få tak i ettersom mange tips publiserer hun på Facebook-siden sin (onkel Google Translate til unnsetning! 😉). Derfra kommer oppskriften til en frokostcocktail jeg simpelthen elsker: 

Cocktail med svisker og mandler (432kcal):

yoghurt naturell - [180g]
mandler - [15g]
kruskakli - [30g]
svisker - 8 stk. [24g]
banan - en liten [60g]
kokosolje - [5g]
Legg sviskene i kaldt vann for en time eller bruk kokt vann over dem. Bland alle ingrediensene. 

Voila! 

  

Om cirka 2 uker begynner jeg en ny hormonbehandling med Letrozol. Denne medisinen skal ikke påvirke meg negativt og jeg håper virkelig at det er slik det blir. Det hadde vært fantastisk å kunne leve et relativt vanlig liv mens vi fortsatt er midt i vårt første forsøk. IVF innebærer mange nedturer. Men nå har oppturene begynt faktisk å dukke opp, og jeg har så lyst til å ta vare på de stundene der ingenting, hverken energi, godt humør, mot, eller god fysisk form, er fraværende. Det eneste jeg sliter med nå er hodepine som ikke ga seg siden jeg brukte Menopur før uttaket. Men i forhold til alt det jeg har vært gjennom i forbindelse med overstimulering, føles hodepinen som et lite problem! 

 

Ha en strålende søndag!

Sara

 

#ivf #icsi #fer #hormonbehandling #letrozol #ivfjourney #trening #formen #fitness #trenehjemme #spisesunt #mamma #barn #babydrømm #mammablogg #mammaforandregang

6 kommentarer

Victoria Larsen

19.03.2017 kl.10:51

Flott innlegg! Jeg ønsker deg en fin søndag :-)

Mamma For Andre Gang

19.03.2017 kl.16:48

Takk :-) I like måte! ;-)

FysioIsa

19.03.2017 kl.19:50

Yay! All trening er bra trening, så bare stå på videre :)

Mamma For Andre Gang

19.03.2017 kl.20:26

Helt enig, og takk for det ;-)

Therese

07.04.2017 kl.11:54

Hei! Hvordan går det med deg og prøvingen? :) Håper ting går etter planen :)

Mamma For Andre Gang

09.04.2017 kl.20:19

Hei. Takk for omtanken. Ting har stoppet litt opp for oss - det er dessverre ekstra mye venting på oss på grunn av overstimulering jeg var gjennom i februar + helt vanvittig lange sykluser... Vi håper på at det endelig skjer noe her etter påsken.

Skriv en ny kommentar

Mamma For Andre Gang

Mamma For Andre Gang

32, Rygge

Jeg heter Sara Elisabeth og er 31 år gammel. Jeg er mamma til ei glad jente som av alt ønsker seg en liten bror eller søster, og kona til en artig kar. Veien til graviditet nummer to virker å være lengre enn vi trodde. Etter mange runder med prøving, flere spontan aborter, deretter lange perioder uten positivt resultat og med utredning, har vi fått "diagnose" uforklarlig barnløse. Nå skal vi gjennom vårt første prøverørforsøk...

Kategorier

Arkiv

hits